Enterprise Europe Network

Het EEN (Enterprise Europe Network) is een initiatief van de Europese commissie. Deze organisatie werd in het leven geroepen om bedrijven met internationale ambities te ondersteunen of partnerships tussen bedrijven uit verschillende landen te faciliteren. 

VGD

VGD biedt tax-, audit- en accountingadvies op maat. Met internationaal verspreide kantoren en medewerkers, kan VGD zowel lokaal als op afstand advies geven in verband met het opstarten of uitbouwen van uw bedrijf in Slovakije. 

Cottyn Lawyers

Cottyn biedt juridisch advies aan bedrijven en particulieren. Dit advocatenkantoor heeft lokale medewerkers verspreid over Europa, die zich specialiseren in de lokale wetgeving. Dit op verschillende vlakken zoals publiekrechterlijk, maar ook privaatrechtelijk, burgerlijke wetgeving, belastingswetgeving, ... . Hierdoor kan Cottyn gericht persoonlijk advies geven aan haar klanten op verschillende gebieden, waarbij ze instaan voor begeleiding bij het volledige proces. 

SARIO

SARIO (Slovak Investment and Trade Development Agency) is de Slovaakse variant op FIT (Flanders Investment and Trade). De organisatie werkt onder het Slovaakse ministerie van Economie en wil buitenlandse investeringen aanmoedigen en bedrijven op Slovaakse bodem promoten. Hiertoe organiseert SARIO fora, beurzen, evenementen en missies. 

Slovak Business Agency

SBA (Slovak Business Agency) is een non-profitorganisatie die KMO's ondersteuning biedt. Dit unieke platform voor publieke en private bedrijven werd oprgericht als initiatief van de EU en de Slovaakse overheid.

BDO

BDO is een internationaal netwerk van accounting-, belastings-, en adviesbedrijven. In 2017 gaven ze een brochure uit met enkele relevante cijfers, tips en informatie over de Slovaakse zakenwereld. 

SAEI

De SAEI (Slovak Association of Exporters and Importers) is een Slovaakse non-profitorganisatie die begeleiding biedt aan bedrijven die zaken willen doen met of in Slovakije. Hiervoor vallen ze terug op een uitgebreid netwerk van Slovaakse bedrijven en contacten met ervaring in internationale handel. 

Please reload